ALVin Huoleton -versio julkaistu!

Käyttäjiltä saadun palautteen johdosta olemme julkaiseet uuden version ALVinista!

Otamalla käyttöön ALVin Huoleton-version, voit olla täysin varma että kirjanpitosi on tehty tilitoimistotasoisesti.

Huolettomana käyttäjänä sinun tehtäväsi on ainoastaan tallentaa palveluun kaikki liiketoimintaan kuuluvat tuotto- ja kulutositteesi. (Lisätietoa ALVinin käytöstä ja tallennettavista tositteista löydät täältä). Jokaiseen tositteeseen tulee tallentaa maksupäivän lisäksi selite, hinta, alv% ja kululaji. Käytössä olevat kululajit löydät täältä.

Me tarkistamme jokaisen kuukauden viimeinen päivä edelliselle kuukaudelle tallentamasi tositteet ja teemme alv-ilmoituksen verottajalle. Esim. tammikuun tositteet tarkistamme helmikuun 28. pv ja teemme samalla tammikuun alv-ilmoituksen. Jotta voimme tehdä alv-ilmoituksen, tarvitsemme sinulta Suomi.fi valtuutuksen. Valtuutuksen antamiseen löydät ohjeet täältä.

Saat aina päivää ennen alv-maksupäivää automaattisen sähköpostin, jossa näkyy maksettava tai palautettava alv. Voit käydä maksamassa maksettavan alvin verottajan OmaVero-palvelussa kuun vaihtumisen jälkeen tai viimeistään 12.pv.

Jos jokin asia askarruttaa sinua, ilmainen ALVin asiakaspalvelu auttaa palvelun käyttöön, kirjanpitoon ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä!

Rekisteröidy palveluun ja nauti huolettomista kirjanpitopäivistä!


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu