ALVin ja ilona.works yhteistyöhön!

Kirjanpitopalvelu ALVin ja ilona.works yhteistyöhön.

Kirjanpitopalvelu ALVin ja yrittäjien verkkokauppa ilona.works ovat aloittaneet yhteistyön. ALVin ja ilona.works haluavat tarjota toiminimiyrittäjille helppokäyttöisen kirjanpitopalvelun.

ALVin kirjanpitopalvelu kätevästi ilona.worksin verkkokaupasta.

ALVin kirjanpitopalvelu on tarkoitettu toiminimi- ja pienyrittäjille, jotka haluavat laatia kirjanpidon mahdollisimman helposti. Palvelun käyttöön ei tarvitse olla kokenut kirjanpitäjä, vaan riittää, että osaa käyttää nettiselainta ja tietää, mihin tarkoitukseen kuitissa oleva tuote on ostettu. ALVin kirjanpitopalvelu ja ilona.worksin verkkokauppa ovat molemmat suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi yrittäjille.

ilona.worksin verkkokauppa on yrittäjille ja pienyrityksille suunnattu palvelu, jossa myydään tärkeitä liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita. Palveluiden hinnat ja ehdot ovat näkyvillä, joten yrittäjä voi verrata palveluntarjoajia ilmaiseksi helposti. Suurin osa palveluista on koottu palvelupaketeiksi, joten eri palvelupaketteja vertailemalla yrittäjän on helppo löytää yritykselleen sopiva palvelukokonaisuus. Jatkossa myös ALVin kirjanpitopalvelu löytyy ilona.worksin verkkokaupasta ja palvelu on mahdollista ostaa heti verkosta.

Tavoitteena helpottaa yhdessä yrittäjien arkea.

-Meille on ilona.worksilla tärkeää varmistaa sopivien palveluiden tarjonta kaiken kokoisille yrityksille, jotta yrittäjä löytää itselleen aidosti sopivimman palvelun. ALVin tarjoaa aputyökalun kirjanpidon hoitamiseen itse toiminimiyrittäjille, joka on arvokas lisä palvelutarjontaamme. ilona.worksin päätavoite on helpottaa yrittäjän arkea, ja tähän samaan ALVin tähtää digitalisoimalla kirjanpitopalveluiden tarjontaa sanoo ilona.worksin toimitusjohtaja Axel Lindell.

-ilona.works tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden löytää helppokäyttöisiä ja edullisia palveluita kirjanpitovelvoitteiden hoitamiseen. ilona.works antaa pienelle kotimaiselle yrittäjävetoiselle palvelulle mahdollisuuden laajaan näkyvyyteen. Näin yrittäjät voivat löytää muitakin vaihtoehtoja  kuin suurilla markkinointibudjeteilla toimivia palveluita kertoo ALVinin toimitusjohtaja Jon Gorschelnik 

ilona.works

ilona.works toimii alustana sekä liiketoiminnan tukipalveluiden ostajille että myyjille. ilona.works tuo yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden vertailla ja ostaa palveluita kätevästi verkosta – ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtiö on täysin Suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin. www.ilona.works

ALVin

ALVin on kirjanpitäjä taskussasi, jolla säästät rahaa, aikaa ja vaivaa. Toiminimesi kirjanpito on aina ajan tasalla ja kustannukset tutkitusti jopa 60% pienemmät kuin perinteistä tilitoimistoa käytettäessä. ALVinissa yhdistyy mobiilimaailman edullinen hinnoittelu ja tilitoimistotason tukipalvelu. ALVin on markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpitopalvelu toiminimen kirjanpitoon. www.alvin.fi

Kirjanpitopalvelun avulla varmistat, että kirjanpitosi tulee tehtyä oikein ja sinulle jää enemmän aikaa omaan ydintoimintaasi. Vertaa ja osta yrityksellesi sopivin kirjanpitopalvelu. 

 


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu