ALVin palveluun versiopäivitys 4.6.2020

Hyvä ALVin asiakas!

ALVin on nyt päivitetty versioon 2.0.0.

Huomaathan, että sinun tulee päivittää ALVin mobiilisovellus (Android, iOS) ennen kuin voit tallentaa sillä palveluun uusia tositteita. Jäsenalueen käyttö ei vaadi sinulta mitään erillisiä toimenpiteitä. 

Versiopäivityksen yhteydessä laajensimme käytössä olevien kululajien määrää. Päivitetty ohje kululajien käytöstä sekä jäsenalueen ja mobiilisovelluksen käyttöohjeet löytyvät nyt jäsenalueen asetukset -valikosta. Kululajien lisäys helpottaa niiden valintaa sekä tekee tuottojen ja kulujen seurannasta helpompaa.

Raportit -valikkoon on nyt lisätty hieman muokattujen tuloslaskelma ja alv -raporttien lisäksi täysin uusi pääkirjaraportti. Käy tsekkaamassa!

Tuloslaskelmaa on uudistettu siten, että raportti näyttää halutun raportointijakson vertailutietona edellisen vuoden vastaavat luvut. Pääkirjaraportin avulla pääset sen sijaan helposti selailemaan kullekin kululajille tallennettujen tositteiden tietoja. Tämä helpottaa mm. tositteiden kirjausten omaa tarkistamista.

Tilausjaksoihin on nyt lisätty aiempien 1, 3 ja 12kk vaihtoehtojen lisäksi 6kk. Tilaamalla kerralla hieman enemmän käyttöaikaa, säästät palvelumaksuissa 5-7%:ia!

ALVin asiakaspalvelu


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu