Alv-ilmoitukset ja maksut myöhässä?

Yrittäjälle saattaa joskus kiireisenä aikana käydä niin, että on arvonlisäveron ilmoittamisen aika ja kirjanpito on täysin keskeneräinen kyseiseltä kuukaudelta!

Kuitteja siellä ja täällä, omissa mapeissa, työhuoneen laatikoissa. Itse kirjanpitonsa hoitavalle tämä tietää ongelmia. Yrityksen toimintaa pitäisi pyörittää, mutta myös huolehtia kuitit ja tositteet talteen. Kirjanpitoa pitää joskus tehdä kuntoon yön pikkutunneilla. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia ja osa kannattaa käyttää ihan muuhun kuin yrittämiseen tai kirjanpitoon, liikkuminen ja lepo ovat arvokkaita elementtejä jaksamisen kannalta.

ALVinin avulla voit ratkaista tämän ongelman, sillä palvelussa hoidat toiminimen yhdenkertaisen kirjanpidon helposti kuntoon. Mobiilisovelluksella kuvaat paperiset tulo- ja kulutositteet saman tien ja lähetät ne valmiiksi tiliöitynä palveluun. Ei enää hukassa olevia kuitteja. Tai tallennat sähköisessä muodossa olevat nettiselaimella palvelussa. Palvelua voit käyttää rajattomasti nettiyhteydellä milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjanpito muodostuu automaattisesti tekemiesi kirjausten perusteella. ALVin on kirjanpitäjä taskussasi.

Tehtyäsi kirjanpidon ajan tasalle, voit tulostaa valmiin alv-laskelman raportit -valikosta ja sillä teet helposti ilmoituksen OmaVero palvelussa. Ilmoituksen jälkeen voit maksaa tarvittavan veron omasta verkkopankistasi.

https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/tietoa-yritysverotuksesta/arvonlisaverotus/milloin-ilmoitan-ja-maksan/

Terveisin,

ALVin asiakaspalvelu

 


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu