Hinnat muuttuvat 1.1.2021 alkaen

Toiminimen mobiilin kirjanpito -ohjelman ALVinin hinnat muuttuvat ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015.

  • ALVin Pro          37,90 (+alv)
  • ALVin Lite          16,90 (+alv)

ALVin on vakiinnuttanut paikkansa Suomen edullisimpana ja helppokäyttöisimpänä tilitoimistotason tukipalvelun sisältävänä mobiilikirjanpitopalveluna. Rekisteröityneitä käyttäjiä on jo reilusti yli 2000!

Huom! voit hyödyntää vanhoja hintoja 31.12.2020 asti. Voit maksaa haluamasi jakson (1, 3, 6, tai 12kk) ja maksamalla useamman kuukauden kerralla saat maksutapa-alennusta n. 5% verrattuna yksittäiseen kuukausimaksuun. Maksu suoritetaan kortti- tai verkkopankkimaksuna. Maksamiseen pääset app.alvin.fi jäsenalueen asetukset -valikon omat tiedot -kohdasta. Kirjaudu jäsenpalveluun tästä.

Lisäämme vuodenvaihteesta lähtien erityisesti tuki- ja viestintäpalveluitamme, minkä ansiosta asiakaskokemus ja ALVinin käyttäjäystävällisyys paranee merkittävästi. Vuoden 2020 aikana olemme jo julkaisseet palveluun useita parannuksia ja laajentaneet mm. kululajikarttaa ja luoneet uusia raportteja. Palautteen mukaan nämä ovat olleet hyviä muutoksia ja käyttäjämäärämme on tasaisen vauhdikaassa kasvussa. Otamme palautetta ja kehitysehdotuksia kiitollisina vastaan ja pyrimme toteuttamaan ehdotukset aina kuin vain mahdollista.

 


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu