Vuoden 2021 tilinpäätöksen tilaus

ALVin Pro ja Huoleton -asiakkaalle kuuluu tilinpäätös ja veroilmoitus laadittuna puolestamme ilman eri veloitusta.

Vuodenvaihteessa päättyvien tilikausien tilinpäätös tulee tilata 31.1.2022 mennessä.

Tässä toimintaohjeet:

  1. Tallenna kaikki tilikaudelle 2021 kuuluvat tositteet palveluun (Huomaa, että tilauksen jälkeen tositteita ei enää ilman eri ilmoitusta voi tallentaa palveluun).

  2. Täytä jäsenalueen alasvetovalikosta löytyvä tilinpäätöksen tilauslomake. Lomake löytyy myös täältä. Lomakkeella on tarkemmat ohjeet toimitettavista tiedoista.

Ennen tilinpäätöksen laatimista tarvitsemme vielä jokaiselta ensimmäisen tilinpäätöksen tilaavalta valtuutuksen veroilmoituksen sähköistä lähettämistä varten. Tämä ns. Suomi.fi valtuutus pyydetään tammi-helmikuun aikana ja valtuutus myönnetään Konsilo eSolutions Oy:lle. Ohjeet valtuutuksen antamiseen lähetämme vielä myöhemmin.

Tilinpäätökset ja veroilmoitukset laaditaan tilausjärjestyksessä 1.2. alkaen ja toimitetaan tilaajalle 31.3. mennessä. Veroilmoitukset lähetetään suoraan verottajalle ennen veroilmoituksen jättöpäivää.

Jos olet liittynyt ALViniin vasta 1.6.2021 jälkeen ja sinulla ei tule käyttöehtojen mukaista 6 kuukauden maksullista jaksoa täyteen, muista ilmoittaa tästä tuki@alvin.fi. Laskutamme erotuksen erillisellä laskulla.

Huomaa, että tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tiedot tulee lähettää kaikki yhdellä kertaa ja 31.1.2022 mennessä. Mikäli tietoja toimitetaan tämän jälkeen, veloitamme tietojen yhdistelystä tai tilinpäätöksen korjaamisesta erikseen.


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu