ALVin kirjanpitosovellus

Toiminimen kirjanpitopalvelu ja mobiilisovellus

  • ALVin on helppokäyttöinen netissä toimiva palvelu yhdenkertaisen kirjanpidon tekemiseen toiminimi- ja pienyrittäjille. Sinun ei itse tarvitse olla kokenut kirjanpitäjä, riittää kun vain osaat tallentaa kaikki toiminimesi tuotot ja kulut ALViniin.
  • Ota puhelimesi mobiilisovelluksella kuva kuitista, luokittele tuloksi tai kuluksi ja tallenna. Palvelu hoitaa tallentamiesi tositteiden perusteella kirjanpidon automaattisesti ja alv-laskelman sähköpostiisi muistutuksena ennen maksupäivää.
  • Selainversiossa voit tallentaa sähköisessä muodossa olevat palveluun. Tallennettuja tietoja voi tarkastella ja muokata, tulostaa alv-laskelman, tuloslaskelman ja pääkirjan haluamaltaan ajanjaksolta. Palvelu ja mobiilisovellus sisältävät valmiit kululajit.
  • Palvelun kululajiluettelo (tilikartta) soveltuu myös toiminimen kansainväliseen kaupankäyntiin.
  • Palvelua voit käyttää nettiselaimella, milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta ja tallentaa palveluun rajattomasti tositteita.

Kiinteä kuukausimaksu

Kiinteä kuukausimaksu ilman piilokuluja tai yllättäviä kustannuksia. Hintaan sisältyy kaikissa versioissa ilmainen kirjanpidollinen tuki- ja neuvontapalvelu. Valitse LITE, PRO, tai HUOLETON-paketti ja tiedät kustannukset tarkalleen etukäteen. Voit tutustua ja kokeilla palvelun käyttöä aidossa ympäristössä ilmaiseksi 30 päivän ajan sitoumuksetta.

Hinnat

Ammattikirjanpitäjän tuki

ALViniin sisältyy aina tilitoimistotason tukipalvelu. ALVin HUOLETON sisältää lisäksi kaikkien tallentamiesi tositteiden tarkastamisen. Palvelussamme sinua avustavat chatin avulla ammattikirjanpitäjät, eli ihmiset, ei robotit. Autamme sinua yrityksesi liiketoimintaan liittyvissä kirjanpidollisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä ja tietysti myös itse palvelun käytössä. Mitä et itse tiedä, voit kysyä sitä meiltä!

Neuvoja ja vastauksia

Sähköinen arkisto

ALVin toimii tilikauden aikaisen kirjanpitoaineistosi lakisääteisenä arkistona. Tämä arkisto on aina käytettävissä ja arkistossa oleva aineisto tuplavarmistettu. Voit tallentaa palveluun halutessasi myös takuu- ym. kuitteja. Kirjanpitolain mukaisen arkiston 10 vuoden säilytystä varten voit ladata palvelusta.

Kenelle ALVin on tarkoitettu?

ALVin LITE on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat laatia yhdenkertaisen kirjanpitonsa mahdollisimman helposti ja edullisesti itse. ALVin PRO sisältää lisäksi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ammattikirjanpitäjän laatimana ja ALVin HUOLETON -palvelussa me huolehdimme, että kirjanpitosi on varmasti oikein ja lisäksi teemme alv-ilmoitukset verottajalle puolestasi. Kirjanpitolain 1a § mukaisen tilinpäätöksen yhteydessä liikkeen- ja ammatinharjoittajan tilikauden aikainen yhdenkertainen kirjanpito muunnetaan kahdenkertaiseksi. Tilikauden aikainen kirjanpito on maksuperusteista ja yhdenkertaista.

Käytön aloitus

Miksi juuri ALVin kirjanpitopalvelu?

ALVin on tutkitusti markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpitopalvelu ja se sisältää erinomaisen ja ilmaisen käyttö- ja kirjanpidollisen tuen. Jos osaat käyttää nettiselainta ja tiedät mitä tarkoitusta varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen, osaat käyttää myös ALVinia. Palvelun avulla teet toiminimen kirjanpidon itse helposti ja säästät satoja euroja vuodessa. Ja kun valitset ALVin PRO:n, saat lisäksi palveluna tilinpäätöksen, veroilmoituksen ja tilikauden arkiston ladattavaksi itsellesi. ALVin HUOLETTOMALLA voit olla varma, että kirjanpitosi on laadittu alusta loppuun tilitoimistotasoisesti, mutta murto-osalla perinteisten palvelujen hinnasta!

Mikä on ALVin?

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa ALVin mobiili sovelluskaupasta.
Tutustu ja kokeile palvelua 30 päivää täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu