KTI Perintäpalvelut

KTI PartnersPERINTÄPALVELUT

Alvinin asiakkaat saavat käyttöönsä ilman lisäkustannuksia kattavat perintäpalvelut.

Erääntyneisiin laskuihin kannattaa reagoida nopeasti. Ajan kuluminen ei helpota saatavien perintää eikä paranna saatavan maksamisen todennäköisyyttä. Jos asiakas ei ole maksanut laskuasi eräpäivään mennessä, vain tehokkaalla perinnällä voit varmistaa saatavien kotiutumisen.

KTI perii viivästyneet laskut ja viivästyskorot puolestasi. Perintä perustuu ystävälliseen palveluun, asiakkaiden kunnioittamiseen sekä perintälain ja hyvän perintätavan noudattamiseen. Näin säilytät asiakassuhteet jatkossakin.

Kuinka saan palvelun käyttööni?

Lähetä vain kopio avoinna olevasta laskustasi sähköpostitse alvin@ktipartners.fi ja asia otetaan käsittelyyn välittömästi. Ensimmäisen toimeksiannon jälkeen sinulle toimitetaan tunnukset palveluun joilla voit hallinnoida saatavien perintää ja ladata itsellesi asiaan kuuluvat raportit.

Muistutuspalvelu

Muistutamme asiakasta erääntyneestä saatavasta ennen varsinaista perintää. Mikäli saatava on maksukehotuksen jälkeenkin vielä maksamatta, siirrämme saatavan vapaaehtoiseen perintään toimeksiantajan kanssa yhdessä sovitun mallin mukaisesti.

Lakipalvelut

Mikäli saatavasi riitautuu tai tarvitset Lakipalveluiden apua, tarjoamme myös ammattitaitoiset ja kustannustehokkaat luottojuridiikkaan erikoistuneet Lakipalvelut käyttöönne erikseen sovittavan tuntihinnan mukaisesti.


Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu