Paperittoman kirjanpidon edut

Ekologisuus on tämän päivän suurimpia puheenaiheita. Lähes kaikki pyrkivät tahoillaan tekemään jotain Maa-Äidin hyväksi. Joku kierrättää, joku on vegaani, joku kulkee vain joukkoliikenteen avulla. Ekologisuus on venyttänyt vihertävät käsivartensa myös kirjanpidon puolelle. Kuluttajaa kannustetaan elämään ilman muovia, yrittäjiä ja kirjanpitäjiä kannustetaan elämään ilman paperia. Paperittomalla kirjanpidolla on kuitenkin myös muitakin hyviä puolia, kuin ekologisuus.

Paperiton kirjanpito tekee taloudenpidosta usein reaaliaikaisempaa. Liput ja laput eivät pyöri ensin pöydillä ja mapissa pitkän aikaa, vaan päätyvät melkein tapahtumahetkellä kirjanpitoon. ALVin-palvelu on yksi reaaliaikaisimmista hallintovaihtoehdoista. Nappaat vain kuvan kuitista tai lataat tositteen palveluun ja annat tositteen tiedot, järjestelmä laskee sen mukaan kirjanpitoon. Voit saman tien tarkistaa tulosraportista, kuinka juuri se tulo tai meno vaikutti tulokseesi. Voit myös pitää kirjanpitoasi silmällä ulkomaillakin, kun kirjanpito löytyy koko ajan taskustasi.

Kirjanpitäjäsi säästyy paljolta työltä, jos noudatat paperitonta kaavaa kirjanpidossasi. Kirjanpitäjän aika ei kulu papereita järjestellessä ja  monet työtehtävät nopeutuvat. ALVin-palvelun avulla voit pienentää entisestään kirjanpitolaskuasi. Pystyt pitämään paperitonta, reaaliaikaista arkistoa ilman kirjanpitäjän apua. Pro-versiolla poistat kirjanpitäjän tarpeesi täysin, sillä samaan laskuun palvelun kanssa, saat tilinpäätöksen. (Huomioi, että tilinpäätöstä ei vaadita kaikilta toiminimiltä! Käy tsekkaamassa kirjoitus mikro –ja pienyritysten tilinpäätösvelvollisuudesta tästä)

Paperittomuus on melkoinen säästö yrittäjälle muutenkin kuin kirjanpitäjän laskun kannalta. Aikasi ei kulu kuittien etsimiseen ja järjestelyyn, milloin voit käyttää enemmän aikaa tuottavampiin töihin. Et joudu myöskään maksamaan paperista, musteesta ja mapeista.

Oletko sinä valmis ottamaan askelen kohti paperitonta tulevaisuutta?                                                                                                                                                                                                                        ALVinin väki haluaa toivottaa onnea yrityksellesi ja muistuttaa varmuuskopioimaan sähköiset arkistosi!


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 16,90€ / kk

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu